Boottaus ongelma

Discussion in 'PC:n rautaan liittyvä keskustelu' started by Exxteri, Jul 3, 2013.

1. Exxteri

Exxteri Member

Trophy Points:
    11
    Hei. Yritin asenaa Windows 7:kaa USB kautta mutta ilman tulosta. Kun olen laittanut USB bootattavaksi tulle teksti: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. Itse en tajua mistä ogelma johtuu, Apua! (Anteeksi jos väärä alue)

2. IlmoPJ

IlmoPJ Moderator Staff Member

Trophy Points:
    193
    Oletko tehnyt Windows 7:n ison sisältävän USB-tikun boottaavaksi esim "Windows 7 USB DVD Download Tool"illa?

3. Exxteri

Exxteri Member

Trophy Points:
    11
    Olen, mutta onko mahdollista että olen ladannut väärän ISO tiedoston? Latasin Hopeisesta omenasta Windows 7 Home Premium SP1-U ISO English x64: X17-58997.iso. Minulla on 64 bittinen kone.

4. H4H

H4H Newbie

Trophy Points:
    1
    Jos sulla ois vaikka vanha BIOS niin se ei välttämättä tue USB:ltä boottausta. Sillo kannattaa käyttää Ultimate Boot CD:tä. Toi virheilmotus tulee siitä että BIOS ei löydä bootattavaa mediaa. Kannattaa myös kokeilla Win32DiskImageria, sillä se ainostaan kirjoittaa .iso tiedoston tikulle, eikä asenna mitään käynnistysvalikkoja, kuten unetbootin, yumi ja monet muut. Kai myös valitsit USB:n bootattavaksi BIOS:ista.

5. Exxteri

Exxteri Member

Trophy Points:
    11
    Minulla On UEFI(Bios) ja valitsin USB:een bootattavaksi

6. sardelli

sardelli Regular member

Trophy Points:
    38
    Jos haluat Win7 64-bit iso-tiedostosta tehdä UEFI-yhteensopivan USB-tikun, älä tee asennusmediaa USB-tikulle Windows 7 USB/DVD download tool ohjelmalla, koska ohjelma tekee USB-tikulle NTFS-tiedostojärjestelmän.

Tässä viestissä ohjeet jos haluat Win8 kannettavaan asentaa Win7:n.

Last edited: Jul 18, 2013

Share This Page