Directx:n lataus ei onnistu??

Discussion in 'Windows -ongelmat' started by rosietta, Mar 1, 2007.

1. rosietta

rosietta Guest

Mikä on koneessa vikana, kun yrittää ladata esim. directx9.0 koneeseen, niin setup vaiheessa tökkii ja directx ei millään lataudu? Olen yrittänyt microsoftin omilta sivuilta sekä jippiin peliplaneetalta, mutta ei vain onnistu... Olen yrittänyt muitakin versioita. Minulla on käyttiksenä XP ja pelaamaan tekisi mieli :)

2. Tuff

Tuff Active member

Trophy Points:
    66
  3. rosietta

rosietta Guest

Olen käyttänyt tuon aitousarkastuksenkin läpi. Kun lataan directx:n se ilmoittaa olevansa valmis, mutta pelit ei kuitenkaan toimi???

4. Agent_007

Agent_007 Senior member

Trophy Points:
    143
    käynnistä -> suorita -> dxdiag
    mikä versio on tällä hetkellä asennettuna? Ja mitä nuo pelit valittaa?

5. rosietta

rosietta Guest

Versio on 5.01.2600.0000 (suomi)
    Pelit valittaa, ettei toimi directx9 kanssa ja kun yritän ladata directx vaikka vanheempaakin versiota seiskaa tai muuta, niin kone ei lataa niitä jostain syystä. Pelit on aikaisemmin toiminut samassa koneessa. Windowsin uudelleen asennuksen jälkeen ongelma ilmeni.
    Nyt asensin toisen pelin ja siihenkin tulee ilmoitus:Display initialisation error : problem during resolutions enumeration. Driver: display
    Device:Direct3D HAL
    Pleaserun install

6. June74

June74 Regular member

Trophy Points:
    26
    oliko virustorjunta pois päältä kun asensit sen directx:n joskus voi virustorjunta estää.

7. Agent_007

Agent_007 Senior member

Trophy Points:
    143
    Vanhempaa DirectX ei voi asentaa uudemman päälle. Ja tuo versio on XP:n, ei DirectX:n. Näytönohjaimen ajurit päivitetty?

Share This Page