DVDAuthorGUI & DVD-menu napit ?

Discussion in 'Yleistä keskustelua digitaalisesta videosta' started by Konemake, Jul 1, 2007.

1. Konemake

Konemake Regular member

Trophy Points:
    26
    Olen yrittänyt tehdä DVDAuthorGUI ohjelmalla dvd-levylle menu valikkoa. Menun taustan saan toimiin DVD:llä, mutta menunappeja ei näy, vaikka olen tehnyt napit menuun. Olen käyttänyt seuraavaa ohjetta:
    http://fin.afterdawn.com/artikkelit/arkisto/dvd_authorointi_page_5.cfm
    Mikä avuksi jotta napit näkyisi ja toimisi ?

Voiko Nero Premium 7.8.5.0 versiolla ja neron vision ohjelmalla tehdä DVDAuthorGUI ohjelmalla luoduista audio_ts ja video ts kansioista toimivan DVD-levyn jossa olisi toimiva dvd-menu valikko nappeineen ?

Vai olisiko olemassa joku helpompi ohjelma menun tekoon, jotta dvd-levy toimisi menun kera ?

Kiitos neuvoista !

2. ricardo

ricardo Guest

3. Konemake

Konemake Regular member

Trophy Points:
    26
    Kysyisin että soveltuuko ohjelma DVDAuthorGUI ohjelmalla dvd muotoon tehtyjen video_ts tiedostojen käyttöön ?

Tiedosto muodot ovat VIDEO_TS.BUP, VIDEO_TS.IFO, VTS_01_0.BUP, VTS_01_0.IFO, VTS_01_1.VOB, VTS_01_2.VOB.
    Olen siis muuntanut ohjelman dvd-soittimelle sopivaan muotoon DVDAuthorGUI ohjelmalla. Haluan dvd-levylle vielä menuvalikon.

Voiko käyttää jo olemassa olevia tiedostoja DVD Styler ohjelmassa ja luoda ohejelmalla menuvalikon ja polttaa lopuksi dvd-levylle ?
    Vai voinko käyttää DVD Styler ohjelmassa vain MPEG loppuisia tiedostoja ?
    http://fin.afterdawn.com/ohjelmat/video_ohjelmat/muut_dvd_ohjelmat/dvdstyler.cfm

Neuvokaa kun en tiedä, kiitos !

4. ricardo

ricardo Guest

"Voiko käyttää jo olemassa olevia tiedostoja DVD Styler ohjelmassa ja luoda ohejelmalla menuvalikon ja polttaa lopuksi dvd-levylle ?"

Dvdstylerissä voit käyttää jo luomiasi vobeja.Mutta jos leffa sisältää useampia vobeja,niin ne täytyy yhdistää ensin yhdeksi vobiksi esim. Dvtool ohjelmalla.

5. Konemake

Konemake Regular member

Trophy Points:
    26
    Asensin Dvtool ohjelman, mutta miten vob-tiedostojen yhdistäminen tapahtuu ? Kiitos !

6. ricardo

ricardo Guest

Tiedostojen yhdistäminen "Merge files".Ja sitten "Add element" nappulalla lisäät vobit yksi kerrallaan oikeassa järjestyksessä.

7. Konemake

Konemake Regular member

Trophy Points:
    26
    Kiitos neuvoistasi !
    Sain yhdistettyä kaksi vobia toisiinsa.
    Asia joka vielä askarruttaa on ohjelmien teksitykset.
    Miten tulisi toimia, että valmiilla dvd-levyllä olisi myös tekstitykset mukana ?

Minulla on valmiit DVDAuthorGUI ohjelmalla tehdyt tekstitiedostot.
    VIDEO_TS.BUP ja VTS_01_0.BUP. Tiedostot toimivat dvd-levyllä.
    Miten liitän tekstitykset mukaan ?

Kiitos tiedosta !

Share This Page