Filun jako yhtä suuriin osiin DVD2VCD:llä?

Discussion in 'VCD ja SVCD -formaatit' started by MuffDiver, May 20, 2004.

  1. MuffDiver

    MuffDiver Regular member

    Joined:
    Sep 11, 2003
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Joskus aina harmittaa, kun laittaa DVD2VCD:n jauhamaan avi:a VCD-muotoon ja lopputulos on kaksi filua joista toinen on niin pieni että ihan hirrrvittää polttaa sitä omalle CD:lle. Miten saisin avi:n jaettua kahteen suunnilleen yhtäsuureen osaan DVD2VCD:llä? Mites tuollaisessa tapauksessa subit toimii?

    Osaako joku neovoa rautalankamallisesti miten tuolla bitrate kansiossa pelaillaan? Voinko sieltä jotenkin valita monelleko CD:lle kirjoitetaan jne? Miten valitsen jonkun rivin "aktiiviseksi"?
     
  2. joppis

    joppis Regular member

    Joined:
    Jan 22, 2004
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  3. MuffDiver

    MuffDiver Regular member

    Joined:
    Sep 11, 2003
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    No joo, miksiköhän se olisi ollut must tehdä DVD2VCD:llä? Who knows...?
    VirtualDub herjas äänihommaa, joten käytin pätkimiseen NanDub:a.
    Time Adjuster vaikuttaa pätevältä softalta. Äärimmäinen kysymys kuitenkin kuuluu, miten saan pätkästyä tekstityksen just oikeasta kohdasta ja miten ne asettuvat jaetuihin avi-pätkiin?
     
  4. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Joined:
    May 5, 2003
    Messages:
    29,936
    Likes Received:
    124
    Trophy Points:
    143
    VCD:een suhteen tuolla ei ole väliä kun siinä on vakio bitrate(eli 80 minuuttia vie 800 megaa = 1 cd levy mode 2 formaatissa aka VCD kiekko). SVCD levyt tuo ohjelma tekee suunnilleen saman kokoisiksi jolloin ei mene dataa hukkaan.
     
  5. ricardo

    ricardo Guest

    Laita cd:n koko sen suuruiseksi,että SVD2SVCD tekee siitä yhden fileen(muxatun mpegin).Sen jälkeen halkaiset sen vaikka ilmaisella DVtoolilla kahteen yhtä suureen osaan.Toimii kuin junan vessa.
     

Share This Page