Internetiin Yhdistäminen

Discussion in 'Kannettavat tietokoneet' started by Saaker, Jan 18, 2011.

1. Saaker

Saaker Member

Trophy Points:
    11
    Moikka!

Kertoisiko joku vähän, että mikä on vikana koneessani kun modeemi on A-LINK ja kun yritän yhdistää siihen langattomasti ja samalla mennä Internetiin niin heti tulee viesti kun avaa nettiselaimen: "Palvelinta ei löytynyt". Silti näyttää oikeassa alakulmassa, että tietokone on yhdistänyt Internetiin ja mitää vikaa ei olisi tuossa yhteydessä. Olen myös yrittänyt sammuttaa koko tietokoneen ja yrittänyt pistää tuota modeemia tehdasasetuksiin, mutta mikään ei nähtävästi auta.

Samalla olen yrittänyt mennä: "Ohjauspaneeli -> Verkko ja Internet -> Hallitse langattomia verkkoja -> sovittimen ominaisuudet -> Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) ja käyttää seuraavaa IP osoitetta....yms laittaa aliverkkopeitteeseen: 255.255.0 yms mut ei mitään :s

Kun yritän mennä: "Network and sharing center" paikkaan ja sieltä: "Set up a new connection or network" ja siitä eteenpäin jatkan niin mitään ei tapahdu eli vika on sama.

Olen yrittänyt kanssa sitä että kun menen -> start -> cmd -> ipconfig niin se heittää:

"Laitteen tila ..................: Ei kytketty
    Yhteyskohtainen DNS - liite

Tunnelisovitin isatap.home.network:

Laitteen tila.................: Ei kytketty

Yhteyskohtainen DNS- liite .......home.network"

Ja tota samaa sivu tolkulla :O

Aikaisemmin tuo kyllä toimi ja palomuuri ei blockkaa mitään, olen laittanut sen jopa pois päältä ja kokeillut mutta ei suostu menemään.

Sitten kyllä tuo tietokone hyväksyy sen A-LINK oman sivun eli: http:/10.0.0.2/ ja: "Käyttäjätunnus: admin" "Salasana: password" ja senkin jälkeen kun on menny basic asetuksiin niin tulee teksti:

"Advanced setup

The router advanced functions like Stateful Packer Inspection, hacker attack detection, content filtering, access control, virtual DMZ hostst, virtual servers and client filtering

We recommend that you keep the default settings"

:O ?

Pahoittelen että ei ole kuvia, mutta toivottavasti joku tunnistaa edes ongelmani.

Tuntuu että se ei suostu yhdistämään tohon DNS serveriin vaan menee suoraan vaan noi: http://www.google.fi jutut vaan boksista läpi eikä anna signaalia koneelle :/

2. jeppi

jeppi Member

Trophy Points:
    11
    Onko modeemi yhteydessä nettiin? Jos on, niin kokeile että toimiiko Langallisella yhteydellä (ethernet).

Share This Page