Niin, kun poltan videotiedostojani levylle (nerolla) ja katselen niitä DVD-soittimestani, niin kuva näkyy väärinperin sekä luultavasti peilikuvanakin... missä on vika? joku käski poistamaan koodekkeja,mutta enhän minä tiedä mitä vitun koodekkeja ja mistä joten te videovelhot... kertoisitteko miten saan homman pelaamaan... "Eli koitahan ekana poistaa mikä lie super himo codec paketti jonka oot asentan ja korvata se jollaa toimival variaatiol. Itelläni on oikeestaa riittän divx, xvid ja ac3. " noin neuvottiin suomi24:sessa... onko mtn pointtia? ja mistä saan muuten tietää mitä coodecceja minulla on?ja miten niitä poistan jne... kiitoksia jo etukäteen.
et kai sitä neroa käytä myös niiden vidoiden kääntämiseen toiseen formaattiin? Nerolla vain poltto. Ja kyllä, jos oot koneelle asentanut codec packeja esim. tsunami, nimo -> poistat ne, lähtee varmaan "Lisää/poista sovellus"-kautta. Sen jälkeen asennat vaikka RegCleaner-ohjelman koneelle ja putsaat sillä rekisteriä ylimääräisistä merkinnöistä. Videoiden katseluun riittää ffdshow ja ac3filter, jos tarvii nähdä .ogg tiedostoja, niin asennat vielä ogg directshow filtterin.
EI CODEC PACKEJA. Tulee vaan ongelmia niistä. GSpot ohjelmalla näet mitä codeceja on koneelle asennettu([View]->[Installed Codecs]).
DMO MP4S Mpeg4s Decoder DMO Microsoft Corporation qasf.dll --> mp4sdmod.dll DMO WMV Screen decoder DMO Microsoft Corporation qasf.dll --> wmsdmod.dll DMO WMVideo Decoder DMO Microsoft Corporation qasf.dll --> wmvdmod.dll DMO MP43 Mpeg43 Decoder DMO Microsoft Corporation qasf.dll --> mp43dmod.dll DMO MPG4 Mpeg4 Decoder DMO Microsoft Corporation qasf.dll --> mpg4dmod.dll DSH DV Video Encoder qdv.dll DSH MJPEG Compressor quartz.dll DSH MP43 ffdshow MPEG-4 Video Decoder ffdshow.ax DSH MPEG1 MPEG Video Decoder quartz.dll DSH MSS1 Microsoft Screen Video Decompressor Microsoft Corporation msscds32.ax DSH WMV1 Windows Media Video Decoder Microsoft Corporation wmvds32.ax DSH WMV2 Windows Media Video Decoder Microsoft Corporation wmv8ds32.ax DSH MP43 Microsoft MPEG-4 Video Decompressor Microsoft Corporation mpg4ds32.ax DSH DVSD DV Video Decoder qdv.dll DSH MJPG AVI Draw quartz.dll DSH Video Port Manager quartz.dll DSH QTRpza QT Decompressor quartz.dll DSH MJPG MJPEG Decompressor quartz.dll DSH AVI Decompressor quartz.dll VFW CVID Cinepak Codec by Radius Radius Inc. qcap.dll --> iccvid.dll VFW I420 Intel 4:2:0 Video V2.50 Microsoft Corporation qcap.dll --> msh263.drv VFW IV32 Intel Indeo(R) Video R3.2 qcap.dll --> ir32_32.dll VFW IYUV Intel IYUV codec Microsoft Corporation qcap.dll --> iyuv_32.dll VFW M261 Microsoft H.261 Video Codec Microsoft Corporation qcap.dll --> msh261.drv VFW M263 Microsoft H.263 Video Codec Microsoft Corporation qcap.dll --> msh263.drv VFW MRLE Microsoft RLE Microsoft Corporation qcap.dll --> msrle32.dll VFW MSVC Microsoft Video 1 Microsoft Corporation qcap.dll --> msvidc32.dll tommosta se GSpotti sanoi.... kommenttii ?