Resoluutio ongelma / Näyttiksen tunnistus ongelma

Discussion in 'Näytönohjaimet - Apua, kokemuksia ja vinkkejä' started by 0hyj, Jun 13, 2011.

1. 0hyj

0hyj Member

Trophy Points:
    16
    Morjens ! Eli mulla vaihdettiin tässä jonkun aikaa sitten GeForce GTS 250 -> GTX 260, koska GTS ylikuumeni. GTX toimii muuten moitteettomasti, mutta pitää käynnistää 2 kertaa että antaa oikean resoluution ja oikeita resoluutioita ei saa valittua, jos ei käynnistä uudelleen. Olen päivittänyt ajurit ja koittanut säätää, mutta tuloksetta. Joten tulin tänne huutelemaan apua, koska Cruz Brookerin mukaan olen tehnyt sille jotain että mun pitäis maksaa että ne laittaa sen kuntoon.

Auttakaa! :)

2. 4Rayden2

4Rayden2 Regular member

Trophy Points:
    26
    Hmm. kai muistit poistaa kaikki vanhan näyttiksen ajurit ja kaikki sen softat ennen uuden laittamista?

Tarkistuksen vuoksi ne kantsis nyt ainaki ekaksi poistaa kokonaan ja asentaa viimeisimmät tilalle. Saattaa muutenki auttaa jonki verran.

3. 0hyj

0hyj Member

Trophy Points:
    16
    Kuinkas löydän ne edellisen näyttiksen ajurit että mitkä on sen ja mitkä uuden? o_O Olen aika peukalo keskellä kämmentä näissä asioissa.

4. sidrend

sidrend Regular member

Trophy Points:
    46
  5. 0hyj

0hyj Member

Trophy Points:
    16
    Asennus epäonnistui. Kaikki muut asentui paitsi nVidia-päivitykset ja NVIDIA Update Componets. :s Miksi näin ?

6. 0hyj

0hyj Member

Trophy Points:
    16
    Ja ongelma ei poistunut.

Share This Page