bitdefender huomauttaa aina välillä ja scannauksessa Spyware Netmon.A E:system volume information ja jotain numeroita ja kirjaimia poisto kohdassa no action posible ja et se on käytössa. välillä bitdefender ilmottaa port block ja joku ip 88.85.141 tai jotain semmosta.. apuja kiitos. käytetyt ohjelmat bitdefender ccleaner peastpatrol escan sdfix ei oo lähteny noilla???
BitDefender Log File !!!!! Product : BitDefender Internet Security 2008 Version : BitDefender UIScanner v.11 Log date : 17:59:47 25/02/2008 Log path : C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\BitDefender\Desktop\Profiles\Logs\deep_scan\1203955187_1_02.xml Scan Pathsath0000: C:\ Path0001: D:\ Path0002: E:\ Path0003: F:\ Path0004: H:\ Scan Options:Scan for viruses : Yes Scan for adware : Yes Scan for spyware : Yes Scan for applications : Yes Scan for dialers : Yes Scan for rootkits : Yes Target selection options:Scan registry keys : Yes Scan cookies : Yes Scan boot sectors : Yes Scan memory processes : Yes Scan archives : Yes Scan runtime packers : Yes Scan emails : Yes Scan all files : Yes Heuristic Scan : Yes Scanned extensions : Excluded extensions : Target ProcessingDefault action for infected objects : Disinfect Default action for suspicious objects : None Default action for hidden objects : None Scan engines summaryNumber of virus signatures : 983421 Archive plugins : 41 Email plugins : 6 Scan plugins : 12 Archive plugins : 41 System plugins : 4 Unpack plugins : 7 Overall scan summaryScanned items : 361881 Infected items : 1 Suspicious items : 0 Resolved items : 0 Individual viruses found : 1 Scanned directories : 6426 Scanned boot sectors : 7 Scanned archives : 3471 Input-output errors : 27 Scan time : 00:01:50:40 Files per second : 54 Scanned processes summaryScanned : 33 Infected : 0 Scanned registry keys summaryScanned : 312 Infected : 0 Scanned cookies summaryScanned : 0 Infected : 0 Remaining issues:Object Name Threat Name Final Status E:\System Volume Information\_restore{FD4434EC-7F3F-4702-AB27-4C662704A260}\RP68\A0045453.msi=](Embedded CAB)=]_13B5FCBE8FBD856DA69486A1B60B8AC6 Spyware.Netmon.A Delete Failed (file was in an archive) Resolved issues:Object Name Threat Name Final Status Objects that were not scanned:Object Name Reason Final Status C:\Program Files\PestPatrol\Spyware.dat=]c Password-Protected No action was possible C:\Program Files\PestPatrol\Spyware.dat=]co Password-Protected No action was possible C:\Program Files\PestPatrol\Spyware.dat=]d Password-Protected No action was possible C:\Program Files\PestPatrol\Spyware.dat=]f Password-Protected No action was possible C:\Program Files\PestPatrol\Spyware.dat=]r Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/siilipokaali_5.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/extra/empty.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/popstaraoke.exe Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/tulosots.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/12APINaa.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/12apinaa_115.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/12apinaa_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/alkuruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/anna_nimesi.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/annamulle.mid Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/annamulle_184.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/annamulle_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/asetukset.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/AVIGNON.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/avignon_110.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/Avignon_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/back.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/black.bmp Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/black.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/blokit.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/CHUMBAra.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/chumbara_104.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/chumbara_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/DEMOJA.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/demoja_112.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/demoja_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/EI.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/ei_130_1.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/ei_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/FIESTA.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/fiesta_146.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/Fiesta_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/hahmo_kissa_juoksee.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/hahmo_koira_juoksee.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/hahmo_majava_juoksee.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/hahmo_rotta_juoksee.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/hahmon_olemus.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/hi-dee-roon.mid Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/hi-dee-roon_136.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/hi-dee-roon_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/homerange.mid Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/homerange_122.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/homerange_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/horisontti.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/inkkari.mid Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/inkkari_116.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/inkkari_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/kierrosten_lukumaara.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/kilpailijoiden_lukumaara.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/kuolematon.mid Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/kuolematon_112.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/kuolematon_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/kursori.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/laulun_ennatyspisteet.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/laulun_kaynnistys.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/lauluots.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/laulusa.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/lauluvalikoima.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/liikennemerkit.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/lyriikkaruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/maisema.map Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/msg.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/MUURAHais.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/muurahais_87.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/muurahais_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/NUKUTAAn.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/nukutaan_115.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/nukutaan_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/ohje_aloitus_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/ohje_anna_nimesi_valitse_hahmo_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/ohje_bg.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/ohje_ensimmainen_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/Ohje_hahmo_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/ohje_kilpailijoiden_lukumaara_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/ohje_laulukilpailu_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/Ohje_laulun_arvonta_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/Ohje_laulun_ennatyspisteet_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/ohje_laulun_kaynnistys_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/ohje_laulun_sanat_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/Ohje_lauluvalikoima_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/ohje_sisallysluettelo_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/ohje_staraoken_historia_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/Ohje_tulokset_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/Ohje_tulos_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/palkki.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/pelitila.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/PIENISydan.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/pienisydan_115.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/Pienisydan_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/piha.mid Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/piha_190.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/piha_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/pikajuna.mid Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/pikajuna_120.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/pikajuna_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/pistelaskuri.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/popmusiikkia.mid Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/popmusiikkia_132_6.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/popmusiikkia_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/rakastuin.mid Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/rakastuin_188.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/rakastuin_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sakura.mid Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sakura_83.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sakura_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/SARKEKAa.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sarkekaa_184.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sarkekaa_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/satasen.mid Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/satasen_101.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/satasen_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/siili_biisit.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/siilipokaali_1.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/siilipokaali_3.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_12apinaa.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_annamulle.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_avignon.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_CHUMBARA.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_demoja.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_ei.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_fiesta.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_hi-dee-roon.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_homerange.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_inkkari.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_kuolematon.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/SP_MUURAHAIS.TXT Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_nukutaan.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_pienisydan.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_piha.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_pikajuna.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_popmusiikkia.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_rakastuin.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_sakura.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_sarkekaa.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_satasen.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_taivaanrantaan.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_tom.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_tuulet.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/sp_viimeinen.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_12apinaa.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_annamulle.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_avignon.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_chumbara.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_demoja.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_ei.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_fiesta.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_hi-dee-roon.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_homerange.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_inkkari.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_kuolematon.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_muurahais.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_nukutaan.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_pienisydan.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_piha.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_pikajuna.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_popmusiikkia.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_rakastuin.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_sakura.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_sarkekaa.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_satasen.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_taivaanrantaan.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_tom.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_tuulet.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/spl_viimeinen.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/stara.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/taivaanrantaan.mid Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/taivaanrantaan_124.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/taivaanrantaan_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/tekstitaulu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/tom.mid Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/tom_115.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/tom_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/tulosruudut.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/tuulet.mid Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/tuulet_164.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/tuulet_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/vaikeustaso_laulun_arvonta.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/VIIMEInen.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/viimeinen_195.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\PopStaraoke.iso=]data/extra.zip=]PopStaraoke_final/viimeinen_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/BUSSIlaulu.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/DECKhall.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/HEPOkatti.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/HULDA.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Hepokatti_112.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Hepokatti_136.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Hepokatti_150.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Hepokatti_165.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Hepokatti_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/JANIS.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/KANOOTTI.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/LAMB.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/LUMIUKKO.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/MEKSIKON.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/MERIROSVO.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/MOONIKA.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Moonika_105.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Moonika_127.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Moonika_140.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Moonika_154.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Moonika_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/NOKIPOIKA.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/PEPPI.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/PIIPPOLA.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/SAINTS.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/SAMBA.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/SP_HULDA.TXT Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/SP_JOULUTAAS.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/SP_KULKUSET.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/SP_VETURI.TXT Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/SP_deckhall.TXT Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/SUSANNA.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/TELEfoni.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/TUIKI.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/VETURI.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/YKSIPIENi.MID Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/staraoke.exe Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/hist001.bmp Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/alkuruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/anna_nimesi.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/asetukset.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/black.bmp Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/blokit.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/bussilaulu_127.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/bussilaulu_154.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/bussilaulu_170.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/bussilaulu_187.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/bussilaulu_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/deckhall_103.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/deckhall_125.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/deckhall_138.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/deckhall_151.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/deckhall_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/hahmo_kissa_juoksee.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/hahmo_koira_juoksee.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/hahmo_rotta_juoksee.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/hahmon_olemus.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/hs.dat Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/hulda_105.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/hulda_72.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/hulda_87.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/hulda_96.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/hulda_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/janis_66.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/janis_80.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/janis_89.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/janis_97.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/janis_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/joulutaas.mid Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/joulutaas_101.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/joulutaas_122.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/joulutaas_135.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/joulutaas_148.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/joulutaas_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/kanootti_103.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/kanootti_70.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/kanootti_85.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/kanootti_94.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/kanootti_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/kierrosten_lukumaara.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/kilpailijoiden_lukumaara.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/kulkuset.mid Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/kulkuset_131.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/kulkuset_159.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/kulkuset_175.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/kulkuset_192.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/kulkuset_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/kursori.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/lamb_136.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/lamb_165.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/lamb_182.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/lamb_200.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/lamb_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/laulun_ennatyspisteet.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/laulun_kaynnistys.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/lauluots.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/laulusa.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/lauluvalikoima.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/lumiukko_118.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/lumiukko_143.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/lumiukko_158.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/lumiukko_173.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/lumiukko_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/lyriikkaruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/maisema.map Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/meksikon_105.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/meksikon_115.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/meksikon_78.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/meksikon_95.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/meksikon_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/merirosvo_126.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/merirosvo_152.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/merirosvo_168.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/merirosvo_184.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/merirosvo_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/nokipoika_116.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/nokipoika_128.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/nokipoika_140.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/nokipoika_96.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/nokipoika_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/norsupartio.mid Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/norsupartio_117.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/norsupartio_141.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/norsupartio_156.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/norsupartio_171.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/norsupartio_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/pelitila.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/peppi_127.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/peppi_154.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/peppi_170.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/peppi_187.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/peppi_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/piippola_100.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/piippola_69.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/piippola_83.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/piippola_92.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/piippola_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/pistelaskuri.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/pistelaskuri_poistumisnappi.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/saints_63.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/saints_77.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/saints_85.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/saints_93.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/saints_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/samba_102.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/samba_112.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/samba_76.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/samba_92.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/samba_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/siili_biisit.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/siilinappi.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/siilipokaali_1.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/siilipokaali_3.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/siilipokaali_5.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/silent.mid Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/silent_105.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/silent_72.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/silent_87.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/silent_96.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/silent_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_bussilaulu.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_hepokatti.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_janis.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_kanootti.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_lamb.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_lumiukko.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_meksikon.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_merirosvo.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_moonika.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_nokipoika.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_norsupartio.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_peppi.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_piippola.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_saints.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_samba.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_silent.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_susanna.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_telefoni.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_tuiki.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/sp_yksipieni.txt Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_VETURI.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_bussilaulu.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_deckhall.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_hepokatti.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_hulda.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_janis.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_joulutaas.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_kanootti.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_kulkuset.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_lamb.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_lumiukko.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_meksikon.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_merirosvo.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_moonika.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_nokipoika.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_norsupartio.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_peppi.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_piippola.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_saints.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_samba.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_silent.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_susanna.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_telefoni.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_tuiki.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/spl_yksipieni.xml Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/stara.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/staraoke.exp Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/staraoke.lib Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/susanna_124.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/susanna_151.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/susanna_166.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/susanna_182.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/susanna_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/tekstitaulu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/telefoni_60.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/telefoni_73.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/telefoni_81.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/telefoni_89.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/telefoni_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/tuiki_113.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/tuiki_125.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/tuiki_137.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/tuiki_93.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/tuiki_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/tulosruudut.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/vaikeustaso_laulun_arvonta.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/veturi_105.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/veturi_72.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/veturi_87.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/veturi_96.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/veturi_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/yksipieni_67.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/yksipieni_81.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/yksipieni_90.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/yksipieni_99.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/yksipieni_esi.mp3 Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Ohje_staraoken_historia_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/siili_biisit.xml.bak Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/hs.dat.bak Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/staraoke_agile.exe Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/msg.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/tulosots.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/ohje_bg.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/ohje_font.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Ohje_aloitus_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/ohje_anna_nimesi_valitse_hahmo_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Ohje_hahmo_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Ohje_kierrosten_lukumaara_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Ohje_laulun_arvonta_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Ohje_lauluvalikoima_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Ohje_kilpailijoiden_lukumaara_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Ohje_laulun_kaynnistys_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Ohje_laulun_sanat_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Ohje_laulukilpailu_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Ohje_tulos_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Ohje_laulun_ennatyspisteet_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Ohje_tulokset_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Ohje_sisallysluettelo_ruutu.spr Password-Protected No action was possible E:\pelit\Popstaraoke ja Staraoke\Staraoke.iso=]data/extra.zip=]Staraoke/Ohje_ensimmainen_ruutu.spr Password-Protected No action was possible
Lataa tästä HJTInstall.exe *Tallenna HJTInstall.exe työpöydällesi. *Tuplaklikkaa HJTInstall.exe-kuvaketta työpöydälläsi. *Oletuksena se asentaa itsensä hakemistoon C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis. *Klikkaa Install. *Asennusohjelma luo HijackThis-kuvakkeen työpöydälle. *Kun asennus on valmis, se käynnistää HijackThisin. *Klikkaa Do a system scan and save a logfile-painiketta. Ohjelma aloittaa skannauksen ja lokin pitäisi avautua Muistioon. *Klikkaa ensin "Muokkaa > Valitse kaikki" sitten "Muokkaa > Kopioi" kopioidaksesi koko lokin sisällön. *Liitä lokin sisältö seuraavaan vastaukseesi. *ÄLÄ käytä Analyse This-nappulaa, sen löydöt ovat vaarallisia väärinymmärrettyinä. *ÄLÄ fixaa HijackThis-ohjelmalla vielä mitään. Suurin osa sen löydöistä ovat joko harmittomia tai jopa tarpeellisia. Ja loki --> Tänne Plus tuo bitdefender logi.
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 23:41:06, on 26.2.2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16608) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE C:\PROGRA~1\PESTPA~1\PPControl.exe C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\MOM.EXE C:\PROGRA~1\PESTPA~1\PPMemCheck.exe C:\PROGRA~1\PESTPA~1\CookiePatrol.exe C:\Program Files\BitDefender\BitDefender 2008\bdagent.exe C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\ccc.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\BitDefender\BitDefender Communicator\xcommsvr.exe C:\Program Files\Common Files\BitDefender\BitDefender Update Service\livesrv.exe C:\Program Files\BitDefender\BitDefender 2008\vsserv.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Lavalys\EVEREST Home Edition\everest.bin C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe F:\utorrent.exe C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Linkit O2 - BHO: Adobe PDF Reader -linkkiavustaja - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\GRA8E1~1.DLL O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_03\bin\ssv.dll O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file) O2 - BHO: Windows Liven kirjautumisapuohjelma - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll O3 - Toolbar: BitDefender Toolbar - {381FFDE8-2394-4f90-B10D-FC6124A40F8C} - C:\Program Files\BitDefender\BitDefender 2008\IEToolbar.dll O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE O4 - HKLM\..\Run: [StartCCC] "C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe" O4 - HKLM\..\Run: [PestPatrol Control Center] c:\PROGRA~1\PESTPA~1\PPControl.exe O4 - HKLM\..\Run: [PPMemCheck] c:\PROGRA~1\PESTPA~1\PPMemCheck.exe O4 - HKLM\..\Run: [CookiePatrol] c:\PROGRA~1\PESTPA~1\CookiePatrol.exe O4 - HKLM\..\Run: [BitDefender Antiphishing Helper] "C:\Program Files\BitDefender\BitDefender 2008\IEShow.exe" O4 - HKLM\..\Run: [BDAgent] "C:\Program Files\BitDefender\BitDefender 2008\bdagent.exe" O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe O4 - HKCU\..\Run: [Steam] "f:\steam\steam.exe" -silent O4 - HKCU\..\Run: [msnmsgr] "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" /background O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Paikallinen palve') O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Verkkopalve') O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM') O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user') O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000 O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://www.update.microsoft.com/win...ls/en/x86/client/wuweb_site.cab?1200153272953 O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://fpdownload2.macromedia.com/get/shockwave/cabs/flash/swflash.cab O18 - Protocol: grooveLocalGWS - {88FED34C-F0CA-4636-A375-3CB6248B04CD} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\GR99D3~1.DLL O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe O23 - Service: BitDefender Desktop Update Service (LIVESRV) - BitDefender SRL - C:\Program Files\Common Files\BitDefender\BitDefender Update Service\livesrv.exe O23 - Service: BitDefender Virus Shield (VSSERV) - BitDefender S.R.L. - C:\Program Files\BitDefender\BitDefender 2008\vsserv.exe O23 - Service: BitDefender Communicator (XCOMM) - BitDefender - C:\Program Files\Common Files\BitDefender\BitDefender Communicator\xcommsvr.exe -- End of file - 5073 bytes
--------[ Anturit ]----------------------------------------------------------------------------------------------------- Anturit: Tyyppi Winbond W83627THF (ISA 290h) Emolevy MSI MS-7032 Lämpötilat: Emolevy 41 °C (106 °F) Suoritin 50 °C (122 °F) WDC WD800BB-22JHC0 39 °C (102 °F) Maxtor 5A300J0 31 °C (88 °F) Tuulettimet: Suoritin 3293 RPM Jännitteet: CPU-ydin 1.45 V +5 V 5.08 V +12 V 11.98 V Varalla +5V 5.06 V VBAT-akku 3.54 V Debug Info F FF CD FF Debug Info T 41 50 208 Debug Info V 9B C5 23 BD DA 47 13 (03) onko liika lämmin? aika rasituksessa kuitenki oon nähny prossun 53c emo 48c siin onse bitdefenderi loki.... ylhäällä