steam ongelmia

Discussion in 'PC:n pelit' started by 1sputnik1, Nov 11, 2010.

1. 1sputnik1

1sputnik1 Member

Trophy Points:
    11
    elikkä steamini ei aukea. ensiksi pelit eivät latautuneet. tämän jälkeen poistin steamini ja asensin uudelleen. mutta ongelma vain jatkuu.

viesti on seuraavanlainen, kun yritän avata steamiäni:

""
    steam - error

could not connect to steam network.
    this could be due to a problem with your internet connection, or with the
    steam network. pease visit http://www.stempowered.com for more info.
    ""

minulla on 8mb netti joten nopeudesta ei johdu.

olen yrittänyt etsiä ohjeita tuolta sivulta mutta tähän viittaavaa ohjetta ei ole löytynyt.

perusenglantini on hyvä, mutta tästä en tajunnut mitään. voisiko joku kääntää vähäsen??
    tämä ehkä koskee ongelmaani.
    --->

""
    Basic Router Troubleshooting

To determine if your router may be causing issues with connectivity, please observe the following troubleshooting steps:

1. Close the Steam client application
    2. Bypass your router by plugging your machine directly into the incoming line from your modem
    3. Restart Steam

If you are able to connect to Steam after bypassing your router, it is highly recommended that you reconfigure your router to work with Steam.

Stateful inspection or dynamic packet filtering may cause issues with Steam. If you have identified the router as the cause of your issue, disable these services.
    ""

olen avannut norton virustojunnastani salli asentoon steamin. koneellani on myös advance system care, mutta en tiedä estääkö tämä steamiäni.

en siis saa enää koko steamiä auki ja on ollut jo kohta kuukauden jumissa. aluksi ajattelinki että servut vaan on tukossa, mutta nyt vähän ihmetyttää.

pystyykö kukaan auttamaan. minulla on 500e edestä stemissä pelejä, enkä pysty pelaamaan mitään :/ onko kenelläkään ollut samaa ongelmaa ja voisi neuvoa. kiitos etukäteen.

2. arffman

arffman Regular member

Trophy Points:
    28
    Kokeilitko myös silleen,että poistit kaikki muut Steamin kansiosta,paitsi Steamapps kansion ja sen Steam kuvakkeen?

3. Jaksi123

Jaksi123 Regular member

Trophy Points:
    26
    Vastaus on päivän selvä: Steamin servut kaatuilevat. Ja niissä kestää käynnistyä.
    Olen itsekkin ollu juuri tuon uhri, ja vain odotin ja kaikki toimi.

Kysyin steam supportista neuvoa ja sanoivat näin.

Hello Jaakko.

Steam services have been down several days and we are trying to fix the problem.

From

Hank Logan
    Steam Service
    03331

4. ma-za

ma-za Regular member

Trophy Points:
    26

Share This Page