Vobien muokkaaminen

Discussion in 'DivX, XviD ja muut MPEG-4 -formaatit' started by Nokkonen, Jan 12, 2005.

1. Nokkonen

Nokkonen Member

Trophy Points:
    11
    Hei!
    Olen tallentanut tallentavalla DVD-soittimella RW-levylle muutamia ohjelmia ja niistä olisi mukava koostaa -R levylle kokelma omilla menuilla ja chaptereilla. Onnistuuko millä ohjelmalla ja mieluiten, niin että mitään uudelleen pakkausta/purkua ei tarvisi tehdä. Linkki ohjeisiin rittää :) Kiitos!

Last edited: Jan 12, 2005
  2. Agent_007

Agent_007 Senior member

Trophy Points:
    143
    Irtoaako sieltä levyltä minkä nimisiä tiedostoja?

3. Nokkonen

Nokkonen Member

Trophy Points:
    11
    Jep juu eli olen ns.viimeistellyt levyt, joten siellä on VOB, BUP ja IFO tiedostoja. Viimeistelemättömiä levyjä tietsikka EI osaa lukea.

4. Agent_007

Agent_007 Senior member

Trophy Points:
    143
  5. Nokkonen

Nokkonen Member

Trophy Points:
    11
    Joo sain onnistumaan oman "hienon" kokoelman, omilla hienoilla menuilla. Kiitos avusta, mutta nyt olisi sellainen "ongelma", että kuinka saan korvattua ääniraidan, omalla muokatulla ääniraidalla. Eli minulla tehtynä DVD menuilla kavereiden bändin keikasta, mutta ääni oli ihan surkee. Nyt sain tehtyä uuden muokatun ääniraidan joka on .ac3 muodossa. KYSYMYS: Kuinka saisin ääniraidan DVD:lle, niin että alkuperäinen rakenne(menut) säilyisi? Olen DVDlabilla saanut kyllä ääniraidan muutettua, mutta sitten häviää kaikki chapterit ja menut!

Share This Page