Win32:KillApp-w[PUP]

Discussion in 'Virukset ja haittaohjelmat' started by _jones_, Apr 12, 2011.

1. _jones_

_jones_ Member

Trophy Points:
    11
    Elikkäs tämä "paskiainen" on jäänyt pysyvästi minun tietokoneelle lymyilemään ja olen ajanut koko käyttöjärjestelmän 6krt uudestaan parinvuoden aikana ja kun ekaksi ajan erilliseltä levyltä Vistan ja sitten tikulta Avastin ja heti käynnistän Avastin ennen edes päivityksiä "tarkistamaan" kiintolevyt, niin aina ilmoittaa että koneelta löytyi tämä "Win32:KillApp-w[PUP]" virus ??? Mitenkä se on mahdollista kun en ole edes kerennyt mennä nettiin ja koneella on jo virus =) Onkoha se tuolla tikulla ja tulee "kylkiäisenä" koneelle. Olen tarkistanut tikun aina Avastilla (ei löydä mitään virusta) mutta kun ajan kiintolevyt niin silloin löytää ekalla tarkastuskerralla. Olen laittanut tuon Win32:KillApp-w[PUP] jutun karanteeniin, Mutta pitäisikö "poistaa" ennenmmin kuin laittaa karanteeniin ? Pääseekö tuosta ongelmasta enää eroon ja onkohan tuollainen Win32:KillApp-w[PUP] yleensä kuinka vaarallinen troijalainen? vai mikä lie ? Harmittaa kun en keksi keinoa, miten tuon paskiaisen saisi hävitettyä =) koneelta.

2. dorbeetle

dorbeetle Regular member

Trophy Points:
    26
    C:\hp\bin\EndProcess.exe -> Win32:KillApp-w[PUP] Potentially Unwanted Programs

http://forum.avast.com/index.php?topic=60444.0

EndProcess.exe on HP:n koneissa oleva luotettava tiedosto. Mutta koska tiedostolla pystyy sammuttamaan koneen prosesseja, niin jotkut virustorjuntaohjelmat varoittavat tiedostosta.

Avastin asetuksiin voit lisätä ko. tiedoston jotta sitä ei enää tarkisteta. Ohje on vanhalle Avastin versiolle.

How can I exclude a file from the on-access protection
    http://support.avast.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=201

3. _jones_

_jones_ Member

Trophy Points:
    11
    Suuret kiitokset dorbeetle asian valaisusta. Nyt helpotti kummasti : )

Share This Page